X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Uw verblijf Gegevens Afronden

Kies een datum:

Aantal gasten:
loader
?  

Bodytreatment Lulur 55min
Prijs: vanaf €95.00


Glad makend – Hydraterend - ontspannend

Geïnspireerd door het hemelse Java-eiland, verwent dit in balans brengend en multi-sensorieel welzijnsritueel het lichaam door het oproepen van de golven van de ongerepte zeeën van het eiland, en zijn bloeiende natuur. Gelukzaligheid voor ziel en lichaam. 

Het ritueel, geïnspireerd door een eeuwenoude traditie welke prinsessen in de paleizen ondergingen voor hun huwelijk, start met een
exfoliërende mousse op basis van aromatische kruiden, waaronder Gember, Kurkuma en tropische vruchten, vervolgt door een massage met Yoghurt welke de huid verrijkt met energie en vitaliteit, hydratatie en voeding, verfrissing en elasticiteit. De gulzige textuur van de yoghurt brengt de huid in balans, herstelt de fysiologische pH en bezorgt de huid een stalende teint. 


Het Lulur ritueel haalt haar inspiratie uit 3 unieke tradities, namelijk de Chinese, Balinese en Ayurveda, en neemt u mee op een
zintuigelijke reis welke stress vermindert en de energie opnieuw in balans brengt, de cutane bloed-microcirculatie stimuleert, en spieren verlost van hun spanningen.


Laat u meenemen op deze zintuigelijke reis en geniet van het summum van welzijn en ontspanning.Annuleren


Bent u zeker dat u de reservering wilt annuleren?
Hiermee gaat de totale reservering verloren.